دفتر حقوقی پارسای

وکیل پایه یک دادگستری - وکیل خانواده - وکیل حقوقی - وکیل کیفری

دفتر حقوقی پارسای

وکیل پایه یک دادگستری - وکیل خانواده - وکیل حقوقی - وکیل کیفری

وکیل خانواده

این روزها با توجه به شرایط اقتصادی و فرهنگی کمتر خانواده ای است که به نوعی درگیر پرونده های قضایی نباشد. بدیهی است که همگان تسلط بر قوانین ماهوی و شکلی ندارند و مقتضای عقل است که دفاع از حقوق به وکیل مجرب سپرده شود.

بیشتر افراد نیز علاقه مند هستند که پرونده های خود را به بهترین وکیل محول کنند. در خصوص لزوم استفاده از وکیل متبحر بسیار سخن گفته شده است و علی رغم این که هنوز در کشور ما مثل کشورهای توسعه یافته، استفاده از خدمات وکیل پایه یک دادگستری رواج نیافته است اما آنچنان مزایای استفاده از وکیل روشن است که طولانی کردن کلام، توضیحات واضحات خواهد بود. اما نکته ای ظریف این که همه هنر وکیل در دانستن قوانین ماهوی نیست به کرات به افرادی برخورد کرده ایم که در رشته تحصیلی خودشان تبحر داشته اند ولی به فراخور مشکلشان مثل دعاوی خانوادگی، قانون را مطالعه کرده اند و به اطلاعات کلی دست یافته اند اما غافل از اهمیت دانستن آیین دادرسی و مقررات شکلی – که قواعد چگونه رسیدن به حق است – بوده اند و به همین علت دعاوی آن ها به شکست انجامیده است. اهل فن می دانند که اهمیت راه رسیدن به حق کمتر از دانستن خود حق نیست.

با توجه به مطالب گفته شده که یک از هزاران می باشد، نیاز استفاده از وکیل در دعاوی بیشتر مشخص می شود. برای آشنایی بیشتر با وکیل دعاوی و وکیل خانواده توصیه می شود لینک های مربوط به آن که با رنگ آبی متمایز شده است را مطالعه فرمایید.

اما ما گروه وکلای پارسای معتقدیم که برای بهترین وکیل خانواده باید بهترین موکل بود وکیل خوب خانواده نیاز به موکل خوب دارد به این صورت که در تمام مراحل دادرسی می بایستی چیزی را که مرتبط به موضوع پرونده می باشد بدون هیچ گونه ملاحظه ای از وکیل خانواده پنهان نماند و برای موفقیت باید آنچه حقیقت تمام و کمال است به وکیل خود بازگو کنید. مشهور است که گفته می شود وکیل محرم اسرار موکل است. مطمئن باشید که اسرار و اطلاعات شما نزد وکیل حرفه ای محفوظ خواهد ماند. بدانید که پنهان کردن واقعیت از وکیل در نهایت به پرونده شما آسیب می رساند چه بسا که وکیل با دانستن تمام جزئیات نحوه اقامه دعوی یا دفاع را تغییر دهد. مطلب دیگر این که طول زمان دادرسی از اختیار وکیل خارج است و موکل باید بداند که وکیل نیز مشتاق است هر چه سریع تر پرونده به نتیجه مطلوب برسد.

رویه شعبه های مختلف دادگاه ما با هم متفاوت است بعضی سریع و بعضی کند هستند و در مجموع می توان گفت که اتفاقات دادرسی در اکثر مواقع قابل پیش بینی کامل نیست و ممکن است پرونده طولانی شود لذا توصیه می شود در این خصوص صبر و حوصله داشته باشید.

همانطور که می دانید بیشتر آراء دادگستری قابل اعتراض و تجدید نظر خواهی هستند ممکن است به هر دلیل دادگاه بدوی به نفع شما رای مطلوب را صادر نکند. بهترین کار این است که به وکیل خود تا انتهای پرونده اعتماد کنید آراء بسیاری در دادگاه تجدید نظر یا دیوان عالی کشور نقض شده است.

حال که سخن از بهترین وکیل خانواده در تهران و به عبارت دیگر وکیل خوب خانواده در تهران می باشد بهتر است که به دعاوی خانوادگی که در صلاحیت دادگاه های خانواده می باشد پرداخته شود بر طبق ماده 4 قانون حمایت خانواده مصوب 1391 رسیدگی به امور زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است:

۱ـ نامزدی و خسارات ناشی از برهم ‌ زدن آن
۲ـ نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
۳ـ شروط ضمن عقد نکاح
۴ـ ازدواج مجدد
۵ ـ جهیزیه
۶ ـ مهریه
۷ـ نفقه زوجه و اجرت ‌ المثل ایام زوجیت
۸ ـ تمکین و نشوز
۹ـ طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن
۱۰ـ حضانت و ملاقات طفل
۱۱ـ نسب
۱۲ـ رشد، حجر و رفع آن
۱۳ـ ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴ـ نفقه اقارب
۱۵ـ امور راجع به غایب مفقود ‌ الاثر
۱۶ـ سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷ـ اهدای جنین
۱۸ـ تغییر جنسیت

یکی از مهمترین دعاوی خانوادگی پرونده های طلاق است چه طلاق توافقی، طلاق از طرف زوج (شوهر) و یا طلاق از جانب زن، که پر واضح است با توجه به این که در شرع مقدس و قانون، طلاق به دست زوج است گرفتن طلاق از جانب زن، دعوای کاملا فنی و دشوار محسوب می شود. وکیل مجرب و وکیل خوب برای طلاق می تواند سیر طلاق را با توجه به علم و تجربه و آشنایی با رویه دادگاه برای شما همراه کند.

اگر در خصوص هر کدام از مسائل فوق احتیاج مشاوره حقوقی خانواده داشتید و یا این که قصد تشکیل پرونده و یا دفاع از پرونده ای را داشتید با (وکیل طلاق) تماس بگیرید.

وکیل برای طلاق توافقی 09122547699 - 44033677

منبع: وکیل خانواده

مراحل درخواست طلاق توافقی

امکان مراجعه مستقیم زوجین به دفترخانه طلاق بدون صدور رای دادگاه وجود ندارد و پس از صدور گواهی عدم امکان سازش برای ثبت رسمی طلاق به دفترخانه طلاق (محضر) مراجعه می شود.

2- هر کدام از زوجین می تواند بدون حضور، مراحل طلاق توافقی را با وکیل به پایان برساند.

3- طلاق توافقی در دوران عقد و بعد از آن تفاوتی نمی کند فقط دادگاه های خانواده تهران در صورت دوشیزه بودن، زوجه را به پزشکی قانونی به جهت اخذ گواهی بکارت معرفی می کنند.

4- مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی عبارت است از عقدنامه، شناسنامه، کارت ملی در صورت نبودن عقدنامه از دفترخانه ای که ازدواج در آنجا ثبت شده است رونوشت اخذ می شود.

5- برای شروع طلاق توافقی و ثبت دادخواست در ابتدا باید به دفتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه مراجعه کرد.

6- با توجه به این که دفاتر خدمات قضایی متن دادخواست را در اختیار دارند زوجین نیازی ندارند در هنگام مراجعه به دفتر خدمات قضایی متن آماده شده در اختیار داشته باشند.

7- نیازی به ثبت همه توافقات در خصوص امور مالی و غیر مالی در متن دادخواست نیست و صرف دادن دادخواست طلاق توافقی برای شروع کافی است.

8- اگر زوجین بر سر اموری مثل نفقه، مهریه، اجرت المثل، حضانت و ملاقات فرزندان توافق نداشته باشند طلاق توافقی حتی با دادن دادخواست هم به نتیجه رای گواهی عدم امکان سازش منجر نخواهد شد.

9- مدت زمان طلاق توافقی در شهرهای مختلف ایران یکسان نیست حتی در شعبه های مختلف یک شهر نیز رویه یکنواختی وجود ندارد ولی مراحل انجام طلاق توافقی توسط گروه وکلای پارسای در کمتر از یک هفته انجام خواهد شد.

10- امکان پشیمانی حتی در صورت ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفتر خدمات قضایی برای هر کدام از زوجین وجود دارد.

11- هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی (هزینه دادرسی) با هزینه دفتر خدمات قضایی حدود 150 هزار تومان است.

12- حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی برای هر کدام از زوجین که تمایل به داشتن وکیل داشته باشند 800 هزار تومان تا پایان اخذ رای دادگاه است.

13- پرونده های طلاق از طریق وکالت در طلاق لزوما می بایستی توسط وکیل شروع و ادامه پیدا کند. (حق طلاق)

14- مشاوره برای طلاق توافقی از مراحل الزامی طلاق توافقی است که رویه دادگاه در شهرهای مختلف ایران در این خصوص متفاوت است. در حال حاضر در شهر تهران بیشتر محاکم می پذیرند که هر کدام از زوجین که وکیل دارد وکیل به جای موکل در جلسه مشاوره شرکت نماید.

15- در مواردی که زوجه دوشیزه نیست و یا این که در سن یائسگی -50 سال قمری - نمی باشد اخذ گواهی بارداری الزامی است.

این مطلب ادامه دارد ...

وکیل طلاق توافقی در تهران 09122547699 – 44033677


منبع: مراحل درخواست طلاق توافقی

مشاوره طلاق توافقی چگونه است؟

بر طبق قانون حمایت خانواده مصوب 1391 انجام مشاوره اجباری شده است. اما رویه دادگاه های خانواده کشور یکسان نیست. در بعضی از شهر ها زوجین و یا وکلای آن ها به واحد مشاوره بهزیستی آن شهر ارجاع داده می شوند اما در تمام مجتمع های قضایی خانواده تهران، واحد مشاوره مستقر در همان مجتمع شده است و با معرفی شعبه رسیدگی کننده به طلاق توافقی، زوجین یا وکلای آن به واحد مشاوره مراجعه می کنند اما رویه شعبه های دادگاه خانواده متاسفانه در این خصوص یکسان نیست. با توضیح این که بعضی از شعب حضور زوجین را برای مشاوره الزامی می دانند، بعضی از شعب حضور یکی از زوجین را لااقل برای مشاوره ضروری می دانند و در نهایت بعضی شعب دادگاه خانواده هم انجام مشاوره بدون حضور زوجین و با وکیل را امکان پذیر می دانند.

آنچه وکیل خانواده باید توجه کند اینکه در وکالتنامه امضاء موکل خود در خصوص شرکت در جلسات مشاوره دادگاه اخذ کند تا بهانه ای دست مرجع رسیدگی کننده نباشد که وکیل اختیار از موکلش در شرکت در جلسه مشاوره را ندارد. به هر حال رویه و سلیقه دادگاه ها متفاوت است. با عنایت بر اینکه بعضی زوجین حتی حاضر نیستند برای لحظه ای در دادگاه و جلسه مشاوره حضور یابند، وکلای خانواده گروه پارسای با توجه به تجربه فراوان در این زمینه، برای عدم حضور موکلینی که تمایل به شرکت در جلسه مشاوره ندارند، نهایت تلاش را می کند.

وکیل برای طلاق توافقی 09122547699 - 44033677


منبع: مشاوره طلاق توافقی چگونه است؟

پیش قسط مهریه چقدر است؟

قبل از ورود به جواب سوال توصیه می شود مطلبی تحت عنوان همه چیز در خصوص اعسار از پرداخت مهریه (قسط بندی مهریه) را که به طور کامل و به تفصیل در خصوص اعسار از پرداخت مهریه توضیح داده شده است را مطالعه نمایید.

یکی از متداولترین سوالاتی که از وکیل خانواده می شود در مورد مهریه و به ویژه اعسار و پیش قسط است. سوال می شود که پیش پرداخت مهریه چقدر است؟

در قوانین مرتبط با مهریه و اعسار، میزانی برای قسط و اقساط مهریه مشخص نشده است حتی ملاکی هم برای آن ارائه نشده است و تماما اختیار تعیین آن به قاضی رسیدگی کننده محول شده است. این قاضی است که با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، پیش پرداخت و اقساط را تعیین می کند. بنابراین مبلغ اقساط مهریه یا همان میزان اقساط مهریه برای همه یکسان نیست و در هر پرونده ای و در هر شعبه ای، قاضی دادگاه خانواده به صورت موردی تصمیم گیری می کند. بدیهی است که رای اعسار از پرداخت مهریه ظرف 20 روز در دادگاه تجدید نظر استان، امکان تجدید نظر خواهی و اعتراض وجود دارد.

عده ای اصرار دارند که شما بگویید حداقل پیش قسط مهریه به چه میزان است و جواب داده شد که ملاک و معیاری برای آن وجود ندارد و از مواردی است که در اختیار قاضی دادگاه است.

توجه داشته باشید که عدم پرداخت پیش قسط مهریه و همچنین ادعای عدم توانایی پرداخت پیش قسط مهریه در صورتی که در دادگاه پذیرفته نشود، موجب صدور حکم جلب زوج خواهد شد.

شایان ذکر نپرداختن مهریه تا 110 سکه تمام بهار آزادی یا معادل آن با شرایطی که در قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی آمده است از موجبات صدور حکم جلب شوهر خواهد بود و نسبت به مازاد آن حتی در صورت تقسیط توسط دادگاه، در صورت نپرداختن اقساط امکان جلب شوهر وجود ندارد.

پیش قسط مهریه در طلاق زوج از موارد مذکور مستثنی نیست اما با این توضیح که اگر قبل از طلاق مهریه توسط زوجه مطالبه شده باشد (چه از طریق دادگاه و چه از طریق اجرای ثبت) و متعاقبا توسط زوج دادخواست اعسار داده شده باشد و حکم قطعی در خصوص وضعیت اعسار زوج صادر شده باشد با همان شرایط و با دادن دادخواست طلاق از جانب زوج، امکان طلاق زوجه وجود دارد. ولی اگر زن درخواست مهریه نکرده باشد و مردی دادخواست یک طرفه طلاق تقدیم دادگاه کرده باشد و بعد از صدور حکم قطعی طلاق، مدعی عدم توانایی پرداخت کل مهریه را داشته باشد می بایستی دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم دادگاه کند. در این رویه دادگاه ها کاملا سختگیرانه است اولا بعضی از شعب اعسار زوج را وقتی دادخواست طلاق داده باشد را نمی پذیرند ثانیا شعبی هم که می پذیرند معمولا پیش پرداخت سنگین تری برای زوج در نظر می گیرند.

توصیه می شود برای اطلاعات کامل تر در خصوص درخواست طلاق از جانب مرد مطلب مراحل طلاق از طرف مرد را مطالعه نمایید.

وکیل خانواده خوب در تهران 09122547699 - 44033677


منبع: پیش قسط مهریه چقدر است؟

طلاق توافقی چگونه انجام می شود؟

در طلاق توافقی زوجین الزام قانونی برای استفاده از وکیل ندارند و می توانند بدون حضور وکیل نیاز مراحل طلاق توافقی را بدون وکیل طی کنند اما وکالت به وکیل به جهت طلاق توافقی مزایایی برای موکل و حتی طرف مقابل دارد. اول این که چون نیاز به حضور ایشان نیست لطمه شغلی و یا حیثیتی - که احیانا ممکن است برای بعضی از افراد در اثر حضور در دادگاه خانواده متحمل باشد – به موکل وارد نمی آید ثانیا اضطراب - تنش و جر و بحث زوجین در شرف طلاق کاهش می یابد ثانیا داشتن وکیل در کیفیت کار و حفظ حقوق موکل و مدت زمان انجام طلاق توافقی کاملا تاثیر گذار است. در عین حال داشتن وکیل امری صد در صد اختیاری است.

2- برای درخواست طلاق باید کجا رفت؟ زوجین متقاضی جدایی از طریق طلاق توافقی در صورت نداشتن وکیل، باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی همراه با شناسنامه، عقدنامه و کارت ملی (مدارک برای طلاق توافقی) مراجعه کنند و درخواست طلاق توافقی را ثبت و امضاء کنند. پس از ارجاع شعبه درخواست شعبه دادگاه زوجین می بایستی به شعبه مربوط مراجعه کنند تا پس از انجام مشاوره دادگاه که اجباری است نزد قاضی حاضر شده و صورتجلسه دادگاه را امضاء نمایند. زوجین هر توافقی که با هم در مورد طلاق توافقی داشته باشند به دادگاه اعلام می کنند.

3- پس از صدور رای طلاق توافقی و اخذ قطعیت، زوجین 3 ماه مهلت برای مراجعه به دفتر طلاق و ثبت رسمی دارند.

در دادگاه های تهران زوجه ای که دوشیزه باشد معرفی به پزشکی قانونی می شود. اگر زوجه دوشیزه نباشد و یائسه نیز نشده باشد اخذ گواهی بارداری یا عدم آن به جهت ثبت طلاق الزامی است.

مهریه، حضانت فرزندان ملاقات و نفقه آن ها، نفقه زوجه و اجرت المثل، جهیزیه همگی وابسته به توافق زوجین است و رای دادگاه بر این اساس صادر می شود.

در هیچ یک از مراحل طلاق توافقی چه با وکیل و چه بدون آن الزام قانونی برای حضور یا اجازه والدین زوجین نیست حتی اگر زوجه دوشیزه باشد.

مشاوره تلفنی طلاق توافقی رایگان است لذا اگر سوالاتی در این خصوص داشتید با ما تماس بگیرید.

وکیل طلاق توافقی 09122547699 – 44033677

منبع: طلاق توافقی چگونه انجام می شود؟