وکیل خوب برای طلاق در کرج

وکیل خوب برای طلاق در کرج

09122547699 - 09127923611 - 44963487 - 44033677

منبع: گروه وکلای پارسای

وکیل برای مهریه

گرفتن مهریه بدون طلاق امکان پذیر است؟

مراحل توقیف اموال برای مهریه با توضیحات وکیل مهریه

مطالبه مهریه (اجرا گذاشتن مهریه) با وکلای پارسای

طلاق توافقی و ابراء ذمه زوج برای قسمتی از مهریه

مهریه قسطی در طلاق توافقی چگونه است؟

اختلاف در انتقال ملک تحت عنوان مهریه یا هبه

پیش قسط مهریه چقدر است؟

آیا به زن ناشزه مهریه تعلق می گیرد؟

اگر زن درخواست طلاق کند مهریه به او تعلق می گیرد؟

 

وکیل برای مهریه، وکیل طلاق در تهران و کرج    44963487 - 09127923611 - 09122547699 -44033677

 منبع: وکیل برای مهریه

وکیل برای مهریه

قبل از ورود به توضیح اجمالی قانون پرداخت مهریه، انواع مهریه، نحوه اجرا گذاشتن مهریه با توجه به تجربه گروه وکلای پارسای که فقط به صورت تخصصی وکیل دعاوی خانوادگی می باشند این نکته را یادآور می شویم که درست است مهریه و مطالبه آن حق شرعی و قانونی هر زنی است اما شاید مراجعه به دادگاه در اکثر مواقع با سیاست و صلاح زندگی سازگار نباشد به دیگر سخن این محرز است که مطالبه مهریه از سوی زوجه باعث تحکیم روابط زناشویی قطعا نخواهد بود ...

گفتم به عروس دهر کابین تو چیست                   گفتا دل خرم تو کابین منست

اما به زبان ساده و آنچه مفید فایده برای خوانندگان باشد مهریه در یک تقسیم بندی یا عندالمطالبه است یا عند الاستطاعه که در این خصوص می توانید به لینک آبی رنگ برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید.

در کتب حقوقی به انواع مهریه مهر المسمی، مهرالمتعه، مهر المثل اشاره شده است که توضیح آن ها را خارج از اهداف این مختصر و خواننده ای که تحصیلات حقوقی ندارد، می دانیم. ازدواج چه دائم و چه موقت مهریه توافق شده از سوی زوجه قابل مطالبه است. مثلا سوال می شود که صیغه نامه عادی عقد موقت داریم آیا می توان مهریه مندرج در آن را از طریق دادگاه مطالبه کرد؟ قطعا جواب مثبت است. در عرف جامعه ما مرسوم است که مهریه را سکه مشخص می کنند و یا وجه نقد و یا این که ملک معین و معلومی را به عنوان مهریه تعیین می کنند که همه آن ها صحیح است. آنچه مردم بیشتر در پی دانستن آن هستند مطالبه مهریه وجه نقد و سکه می باشد و این که قانون مهریه 110 سکه چیست؟

مهریه های که وجه نقد هستند با توجه به تورم و کاهش قدرت خرید، به نرخ روز تبدیل می شوند در این خصوص می توانید برای اطلاع دقیق از مبلغ مهریه به روز شده با تلفن 129 تماس بگیرید.

منبع: وکیل برای مهریه

وکیل طلاق

بی شک یکی از مهمترین و خوش نام ترین گروه های وکلای دادگستری در تهران، خاصه در غرب تهران گروه وکلای پارسای است.

این گروه متشکل از وکلای پایه یک خانم و آقا سال هاست که متمرکز به دعاوی خانوادگی می باشند و به صورت حرفه ای تعداد بی شماری پرونده های طلاق توافقی، طلاق از جانب زوج، طلاق از جانب زوجه و ... در دادگاه های خانواده تهران و کرج داشته اند. مفتخریم که کوشیده ایم که زوجین بسیاری را به آشتی و ادامه زندگی مشترک سوق دهیم و در صورت عدم حصول نتیجه در پی احقاق حقوق موکلمان تلاش فراوان کرده ایم.

امروزه بر کسی پوشیده نیست که دعاوی طلاق، با توجه به حساسیت اجتماعی، مالی و روحی برای زوجین از مهمترین دعاوی دادگستری است که لزوم تجربه و علم توأمان را از جانب وکیل طلاق می طلبد.

با توجه به مراجعات فراوان از مشاوره برای شهرستان ها معذوریم و برای ساکنین تهران و کرج نیز در حد سوالات کوتاه و مختصر مشاوره حقوقی تلفنی رایگان است.

برای اعطای وکالت و مشاوره حقوقی از ساعت 10 الی 8 شب می توانند با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید. از پذیرش سایر پرونده ها به غیر از دعاوی خانوادگی معذوریم.

بهترین وکیل خانواده غرب تهران   09127923611 – 09122547699 – 44033677 – 44963487

 منبع: وکیل طلاق

وکیل خانواده

این روزها با توجه به شرایط اقتصادی و فرهنگی کمتر خانواده ای است که به نوعی درگیر پرونده های قضایی نباشد. بدیهی است که همگان تسلط بر قوانین ماهوی و شکلی ندارند و مقتضای عقل است که دفاع از حقوق به وکیل مجرب سپرده شود.

بیشتر افراد نیز علاقه مند هستند که پرونده های خود را به بهترین وکیل محول کنند. در خصوص لزوم استفاده از وکیل متبحر بسیار سخن گفته شده است و علی رغم این که هنوز در کشور ما مثل کشورهای توسعه یافته، استفاده از خدمات وکیل پایه یک دادگستری رواج نیافته است اما آنچنان مزایای استفاده از وکیل روشن است که طولانی کردن کلام، توضیحات واضحات خواهد بود. اما نکته ای ظریف این که همه هنر وکیل در دانستن قوانین ماهوی نیست به کرات به افرادی برخورد کرده ایم که در رشته تحصیلی خودشان تبحر داشته اند ولی به فراخور مشکلشان مثل دعاوی خانوادگی، قانون را مطالعه کرده اند و به اطلاعات کلی دست یافته اند اما غافل از اهمیت دانستن آیین دادرسی و مقررات شکلی – که قواعد چگونه رسیدن به حق است – بوده اند و به همین علت دعاوی آن ها به شکست انجامیده است. اهل فن می دانند که اهمیت راه رسیدن به حق کمتر از دانستن خود حق نیست.

با توجه به مطالب گفته شده که یک از هزاران می باشد، نیاز استفاده از وکیل در دعاوی بیشتر مشخص می شود. برای آشنایی بیشتر با وکیل دعاوی توصیه می شود لینک مربوط به آن که با رنگ آبی متمایز شده است را مطالعه فرمایید.

اما ما گروه وکلای پارسای معتقدیم که برای بهترین وکیل خانواده باید بهترین موکل بود وکیل خوب خانواده نیاز به موکل خوب دارد به این صورت که در تمام مراحل دادرسی می بایستی چیزی را که مرتبط به موضوع پرونده می باشد بدون هیچ گونه ملاحظه ای از وکیل خانواده پنهان نکند و برای موفقیت ضمن داشتن حوصله و صبر آنچه حقیقت تمام و کمال است به وکیل خود بازگو کنید. مشهور است که گفته می شود وکیل محرم اسرار موکل است. مطمئن باشید که اسرار و اطلاعات شما نزد وکیل حرفه ای محفوظ خواهد ماند. بدانید که پنهان کردن واقعیت از وکیل در نهایت به پرونده شما آسیب می رساند چه بسا که وکیل با دانستن تمام جزئیات، نحوه اقامه دعوی یا دفاع را تغییر دهد. مطلب دیگر این که طول زمان دادرسی از اختیار وکیل خارج است و موکل باید بداند که وکیل نیز مشتاق است هر چه سریع تر پرونده به نتیجه مطلوب برسد.

رویه شعبه های مختلف دادگاه ما با هم متفاوت است بعضی سریع و بعضی کند هستند و در مجموع می توان گفت که اتفاقات دادرسی در اکثر مواقع قابل پیش بینی کامل نیست و ممکن است پرونده طولانی شود لذا توصیه می شود در این خصوص صبر و حوصله داشته باشید. همانطور که می دانید بیشتر آراء دادگستری قابل اعتراض و تجدید نظر خواهی هستند ممکن است به هر دلیل دادگاه بدوی به نفع شما رای مطلوب را صادر نکند. بهترین کار این است که به وکیل خود تا انتهای پرونده اعتماد کنید آراء بسیاری در دادگاه تجدید نظر یا دیوان عالی کشور نقض شده است.

حال که سخن از بهترین وکیل خانواده در تهران و به عبارت دیگر وکیل خوب خانواده در تهران می باشد بهتر است که به دعاوی خانوادگی که در صلاحیت دادگاه های خانواده می باشد پرداخته شود بر طبق ماده 4 قانون حمایت خانواده مصوب 1391 رسیدگی به امور زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است:

۱ـ نامزدي و خسارات ناشي از برهم ‌ زدن آن
۲ـ نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
۳ـ شروط ضمن عقد نکاح
۴ـ ازدواج مجدد
۵ ـ جهيزيه
۶ ـ مهريه
۷ـ نفقه زوجه و اجرت ‌ المثل ايام زوجيت
۸ ـ تمکين و نشوز
۹ـ طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضاي آن
۱۰ـ حضانت و ملاقات طفل
۱۱ـ نسب
۱۲ـ رشد، حجر و رفع آن
۱۳ـ ولايت قهری، قيمومت، امور مربوط به ناظر و امين اموال محجوران و وصايت در امور مربوط به آنان
۱۴ـ نفقه اقارب
۱۵ـ امور راجع به غايب مفقود ‌ الاثر
۱۶ـ سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷ـ اهداي جنين
۱۸ـ تغيير جنسيت

یکی از مهمترین دعاوی خانوادگی پرونده های طلاق است چه طلاق توافقی، طلاق از طرف زوج (شوهر) و یا طلاق از جانب زن، که پر واضح است با توجه به این که در شرع مقدس و قانون، طلاق به دست زوج است گرفتن طلاق از جانب زن، دعوای کاملا فنی و دشوار محسوب می شود. وکیل مجرب و وکیل خوب برای طلاق می تواند سیر طلاق را با توجه به علم و تجربه و آشنایی با رویه دادگاه برای شما همراه کند.

اگر در خصوص هر کدام از مسائل فوق احتیاج مشاوره حقوقی خانواده داشتید و یا این که قصد تشکیل پرونده و یا دفاع از پرونده ای را داشتید با (وکیل طلاق) تماس بگیرید.

وکیل برای طلاق توافقی - وکیل طلاق در تهران   09122547699 – 44963487 – 09127923611 - 44033677

 منبع: وکیل خانواده

مشاوره حقوقی طلاق توافقی به صورت تلفنی رایگان است.

1-  مراحل انجام طلاق توافقی و مدت زمان انجام طلاق توافقی از ابتدا تا انتها توسط وکیل طلاق توافقی گروه وکلای پارسای در شهر تهران 3 الی 6 روز کاری  طول می کشد.

2-  مراحل گرفتن طلاق توافقی از ثبت در دفتر الکترونیک قضایی تا صدور رای طلاق توافقی بدون حضور زوجین انجام می شود مگر این که یکی از زن یا شوهر تمایل به حضور در دادگاه داشته باشند و یا به هر دلیل قاضی دادگاه حضور زوجین یا یکی از آن ها را الزامی کند.

3-  در خصوص مراحل طلاق توافقی با وکیل باید به این نکته توجه کرد که یک وکیل نمی تواند همزمان وکالت زن و شوهر را در پرونده طلاق توافقی قبول کند و چنین امری امکان پذیر نیست در این موارد دو وکیل از گروه وکلای پارسای،وکالت طلاق توافقی زوجین را بر عهده می گیرد.

4-  انجام مراحل طلاق توافقی با وکیل اجباری نیست ولی پر واضح است که بودن وکیل مزایای فراوانی دارد. از جمله سرعت، جلوگیری در تنش و درگیری، عدم نیاز به مراجعه موکل که ممکن است مانع کار خود او باشد، کیفیت انجام کار با وکیل و حفظ حقوق موکل و ...

5-  مراحل طلاق توافقی در محضر هم پس از صدور رای طلاق توافقی که به گواهی عدم امکان سازش معروف است بدون حضور زوجین امکان پذیر است. وکیل با مراجعه به دفتر رسمی طلاق و با دادن وکالت به سر دفتر و امضاء دفاتر طلاق، طلاقنامه و شناسنامه مهر خورده زوجین را دریافت می کند.

6-  پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست به دادگاه فرستاده می شود و پس از تعیین شعبه توسط معاون ارجاع مجتمع قضایی خانواده (دادگاه خانواده) از سوی دادگاه پیامکی حاوی شماره پرونده و شعبه ارسال می گردد. با توجه به این که معمولا پیامک دادگاه با تاخیر ارسال می شود بهتر است با کد رهگیری دادخواست ثبت شده به سایت عدل ایران قسمت پیگیری و دادخواست مراجعه کنید تا از شعبه دادخواست طلاق توافقی ارجاع شده مطلع گردید.

7-  در مرحله بعد با مراجعه زوجین یا وکلای آن ها به دادگاه، اگر زوجه دوشیزه باشد باید یک قطعه عکس همراه داشته باشد تا دادگاه او را به پزشکی قانونی به جهت معاینه بکارت معرفی کند. در شهر تهران مراجعه به پزشکی قانونی برای خانم هایی که اظهار می دارند که باکره می باشند الزامی است. البته راهکار قانونی برای مراجعه نکردن به پزشکی قانونی وجود دارد!

8-  مرحله بعدی از مراحل طلاق توافقی در دادگاه، معرفی زوجین یا وکلای آن ها به واحد مشاوره است. واحد مشاوره در بعضی از شهر ها در بهزیستی یا مراکز مشاوره خارج از دادگاه است ولی در شهر تهران در هر مجتمع قضایی واحد مشاوره تاسیس شده است. در صورت بودن وکیل و عدم تمایل زوجین مرحله مشاوره دادگاه هم بدون حضور ایشان و توسط وکیل انجام خواهد شد.

9-  مرحله بعد، حضور نزد قاضی شعبه و امضاء صورتجلسه دادگاه است. پس از آن باید منتظر ماند تا رای تایپ شود و به امضاء قاضی شعبه برسد. مرسوم است که رای طلاق توافقی به صورت حضوری به زوجین یا وکلای ایشان در دادگاه ابلاغ می شود و در ذیل آن می نویسند که اعتراضی ندارند و حق تجدید نظر و فرجام خواهی را ساقط می کنند.

10-  با صدور گواهی عدم امکان سازش و قطعیت آن مرحله بعدی مراجعه به دفتر طلاق است همانطور که می دانید مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه پس از تاریخ قطعیت است.

11-  در تمام مراحل طلاق توافقی در دادگاه حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است و در صورت پشیمانی یکی از آن ها تا قبل از صدور رای، پرونده بسته خواهد شد. بنابراین توافق زوجین از ابتدا تا انتها می بایستی حفظ شود.

12-  اگر زنی دوشیزه یا یائسه نباشد برای ثبت طلاق نیاز به آزمایش عدم بارداری است که امکان اخذ آن از هر بیمارستان یا آزمایشگاهی (خصوصی یا دولتی) بلامانع است.باردار بودن مانع از ثبت طلاق نیست. البته باید توجه داشت که در بعضی از مجتمع های قضایی آزمایشگاه تاسیس شده است که زوجه بایستی از آنجا گواهی را اخذ نماید.

13-  یکی از مراحل طلاق توافقی ثبت توافق های زن و شوهر در مورد مهریه، حضانت، نفقه، جهیزیه و اجرت المثل است. رویه به این صورت است که وکیل قبل از دادخواست و با مراجعه زوجین توافقات آن ها را صورتجلسه می کند و توافقنامه طلاق توافقی تنظیم می کند و به امضاء زوجین می رساند. بدیهی است که متن توافقنامه طلاق توافقی در رای دادگاه انعکاس پیدا می کند. در دادگاه نیز نزد مشاور و همچنین نزد قاضی توافقات زوجین صورتجلسه می شود.

14- مدارک لازم برای طلاق توافقی

15- هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

وکیل طلاق توافقی   44963487 - 09122547699 – 09127923611 – 44033677

 منبع: مراحل طلاق توافقی

هزینه وکیل برای طلاق توافقی

همانطور که می دانید برای دادن هر دادخواستی در دادگاه می بایستی هزینه دادرسی پرداخت کرد و با توجه به این که امروزه دادخواست ها از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می گردد هزینه ای نیز این دفاتر که بخش خصوصی محسوب می شوند دریافت می کنند.

دادخواست ها و خواسته های آن، از حیث هزینه دادرسی به دو بخش مالی و غیر مالی محسوب می شوند طلاق توافقی نیز یک خواسته غیر مالی نیز محسوب می شود. در حال حاضر هزینه دادرسی طلاق توافقی جمعا حدود 150 الی 160 هزار تومان می شود.

پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی، هزینه دیگری وجود ندارد مگر مشاوره دادگاه، پس از تصویب قانون حمایت خانواده جدید، داوری از طلاق توافقی حذف گردید ولی به جای آن مشاوره اجباری شده است بخش مشاوره دادگاه هم هزینه ای از زن و شوهر دریافت می کند. این هزینه مشاوره دادگاه در جاهای مختلف کشور و مجتمع های قضایی هر شهر متفاوت است در حال حاضر هزینه مشاوره طلاق توافقی در تهران 60 الی 80 هزار تومان برای هر دو نفر است.

دیگر هزینه طلاق توافقی پس از صدور حکم (گواهی عدم امکان سازش)، پرداخت هزینه طلاق در محضر (دفترخانه) است تعرفه فعلی دفاتر طلاق برای ثبت طلاق توافقی خلعی با ده درصد که به حساب دولت ریخته می شود 445 هزار تومان است که می توان گفت هیچ دفترخانه ای با چنین مبلغی طلاق را ثبت نمی کند. در شهر تهران با توجه به انصاف و محل دفترخانه طلاق، هزینه ثبت طلاق در محضر بین 450 الی 550 هزار تومان می باشد.

حق الوکاله طلاق توافقی یا به بیان دیگر ملاک حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی هم بر طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلای دادگستری، توافق وکیل و موکل است به همین دلیل است که اگر شما از هر وکیل در خصوص دستمزد او سوال کنید قیمتی متفاوت خواهد گفت اما با توجه به این که گروه وکلای پارسای سالهاست که به صورت متمرکز در زمینه دعاوی خانوادگی فعالیت دارد. حق الوکاله طلاق توافقی بسیار منصفانه و مناسب حال موکلین دریافت می شود.

در این خصوص و همچنین اطلاعات بیشتر در مورد مراحل و شرایط طلاق توافقی و دانستن اطلاعات بیشتر و جزئی تر در مورد هزینه طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.

44963487 - 09122547699 – 09127923611 – 44033677

منبع: هزینه وکیل برای طلاق توافقی

پرداخت مهریه قسطی

قبل از ورود به جواب سوال توصیه می شود مطلبی تحت عنوان همه چیز در خصوص اعسار از پرداخت مهریه (قسط بندی مهریه) را که به طور کامل و به تفصیل در خصوص اعسار از پرداخت مهریه توضیح داده شده است را مطالعه نمایید.

یکی از متداولترین سوالاتی که از وکیل خانواده می شود در مورد مهریه و به ویژه اعسار و پیش قسط است. سوال می شود که پیش پرداخت مهریه چقدر است؟

در قوانین مرتبط با مهریه و اعسار، میزانی برای قسط و اقساط مهریه مشخص نشده است حتی ملاکی هم برای آن ارائه نشده است و تماما اختیار تعیین آن به قاضی رسیدگی کننده محول شده است. این قاضی است که با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، پیش پرداخت و اقساط را تعیین می کند. بنابراین مبلغ اقساط مهریه یا همان میزان اقساط مهریه برای همه یکسان نیست و در هر پرونده ای و در هر شعبه ای، قاضی دادگاه خانواده به صورت موردی تصمیم گیری می کند. بدیهی است که رای اعسار از پرداخت مهریه ظرف 20 روز در دادگاه تجدید نظر استان، امکان تجدید نظر خواهی و اعتراض وجود دارد.

عده ای اصرار دارند که شما بگویید حداقل پیش قسط مهریه به چه میزان است و جواب داده شد که ملاک و معیاری برای آن وجود ندارد و از مواردی است که در اختیار قاضی دادگاه است.

توجه داشته باشید که عدم پرداخت پیش قسط مهریه و همچنین ادعای عدم توانایی پرداخت پیش قسط مهریه در صورتی که در دادگاه پذیرفته نشود، موجب صدور حکم جلب زوج خواهد شد.

شایان ذکر نپرداختن مهریه تا 110 سکه تمام بهار آزادی یا معادل آن با شرایطی که در قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی آمده است از موجبات صدور حکم جلب شوهر خواهد بود و نسبت به مازاد آن حتی در صورت تقسیط توسط دادگاه، در صورت نپرداختن اقساط امکان جلب شوهر وجود ندارد.

پیش قسط مهریه در طلاق زوج از موارد مذکور مستثنی نیست اما با این توضیح که اگر قبل از طلاق مهریه توسط زوجه مطالبه شده باشد (چه از طریق دادگاه و چه از طریق اجرای ثبت) و متعاقبا توسط زوج دادخواست اعسار داده شده باشد و حکم قطعی در خصوص وضعیت اعسار زوج صادر شده باشد با همان شرایط و با دادن دادخواست طلاق از جانب زوج، امکان طلاق زوجه وجود دارد. ولی اگر زن درخواست مهریه نکرده باشد و مردی دادخواست یک طرفه طلاق تقدیم دادگاه کرده باشد و بعد از صدور حکم قطعی طلاق، مدعی عدم توانایی پرداخت کل مهریه را داشته باشد می بایستی دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم دادگاه کند. در این رویه دادگاه ها کاملا سختگیرانه است اولا بعضی از شعب اعسار زوج را وقتی دادخواست طلاق داده باشد را نمی پذیرند ثانیا شعبی هم که می پذیرند معمولا پیش پرداخت سنگین تری برای زوج در نظر می گیرند.

توصیه می شود برای اطلاعات کامل تر در خصوص درخواست طلاق از جانب مرد مطلب مراحل طلاق از طرف مرد را مطالعه نمایید.

وکیل خانواده خوب در تهران 9122547699 - 09127923611 - 44033677

منبع: پرداخت مهریه قسطی

مراحل طلاق از طرف زن

بی تردید سخت ترین و مهم ترین پرونده خانوادگی در دستگاه قضا، طلاق از طرف زن است. می دانیم که بر طبق قانون مدنی و مقررات فقهی، طلاق در اختیار مرد است و زن تنها با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند مگر این که طلاق توافقی باشد که از بحث ما خارج است.

به عنوان وکیل که سال ها تجربه در دعاوی خانوادگی دارد توصیه اکید می شود که دادخواست طلاق از طرف زن را بدون وکیل شروع نکنید و لااقل در این خصوص قبل از هر اقدامی با وکیل مجرب طلاق مشورت کنید. شاید لازم باشد قبل از تقدیم دادخواست طلاق به دادگاه خانواده، دادخواست مرتبط دیگری به عنوان مقدمه ثبت شود و تا حصول نتیجه آن، ثبت دادخواست طلاق به تعویق افتد.

خوب است بدانید که طلاق از جانب زوجه، پرونده ای 3 مرحله ای محسوب می شود با این توضیح که طرفین (زن و شوهر) می توانند در صورتی که حکم دادگاه اول (بدوی) به ضرر آن ها باشد نسبت به آن در فرجه 20 روز تجدید نظر خواهی کنند بدیهی است که پرونده به دادگاه تجدید نظر استان فرستاده می شود و در ادامه پس از صدور رای توسط شعبه دادگاه تجدید نظر در مهلت 20 روز هر کدام از طرفین که رای به ضرر او باشد می تواند فرجام خواهی کند. در این صورت پرونده به دیوان عالی کشور ارسال می گردد. باز هم این همه کار نیست چه بسا که دیوان از رای دادگاه تجدید نظر نقض بگیرد و یا نقص کند مجددا پرونده دادگاه تجدید نظر اعاده می شود که در این صورت پس از صدور حکم مجدد از سوی شعبه دادگاه تجدید نظر باز هم امکان فرجام خواهی مجدد مهیا است ....

این مطالب از این رو گفته شد که پرونده طلاق در صورت مقاوت زوجین پرونده ای طولانی است و صبر بسیار می طلبد و اصلا ماهیت آن با عجله سازگار نیست مگر این که طلاق غیابی باشد که زمان کمتری به طول می انجامد.

اما مراحل دادخواست طلاق از زن از تقدیم دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی شروع می شود و مدارک مورد نیاز عقدنامه یا رونوشت، شناسنامه و داشتن شماره ملی است. پس از ثبت دادخواست طلاق از طرف زن، پرونده به شعبه دادگاه خانواده مربوطه ارجاع می شود. زن می تواند هم در دادگاه خانواده محل اقامت خود و هم دادگاه خانواده محل اقامت شوهر، دادخواست طلاق بدهد.

وکیل متخصص طلاق         9122547699 - 09127923611 - 44033677

 

منبع: مراحل طلاق از طرف زن

مشکلات دادن حق طلاق به زن

عده ای سوال می کنند که عواقب دادن حق طلاق به زن چیست؟ خلاصه و ساده آن این است که به انحصار حق طلاق مرد خدشه وارد می شود و این امتیاز مهم از او گرفته خواهد شد. با این توضیح که زن یا هر شخص دیگری که وکالت در طلاق به او داده شده است اختیار خواهد داشت در کوتاه ترین زمان و با شرایطی که در وکالتنامه آمده است، بدون حضور شوهر و با انتخاب وکیل برای او، از طریق طلاق توافقی، دادنامه طلاق (گواهی عدم امکان سازش) را از دادگاه خانواده اخذ نماید.

پرواضح است که داشتن حق طلاق (وکالت در طلاق زن) امتیازی برای او محسوب خواهد شد. البته باید به این موضوع توجه داشت که اختیار شوهر (مرد) برای درخواست طلاق علی رغم اعطای وکالت همچنان باقی است و شوهر می تواند در هر زمان که بخواهد دادخواست طلاق از طرف مرد تقدیم دادگاه کند.

این یک تصمیم شخصی است که مرد بخواهد وکالت طلاق به همسرش اعطا کند یا خیر. در این خصوص اظهار نظری نداریم ولی شایان ذکر است که مفاد و حدود وکالت از طرف مرد قابل تعیین است. این که وکالت در طلاق به چه کیفیت باشد بسیار اهمیت دارد.

این که با بخشش کامل مهریه باشد یا قسمتی از آن، این که موکول به ابراء عمده مهریه باشد، این که مقید به زمان باشد، این که قابل عزل باشد، این که به زوج بایستی ابلاغ شود و ... همه و همه وابسته به اختیار زوج است.

توصیه اکید می شود که در اعطای وکالت در طلاق، نسبت به سایر مسایل مثل حضانت فرزندان، ساعات ملاقات، نفقه، اجرت المثل و جهیزیه نیز به صراحت و وضوح تعیین تکلیف گردد تا مشکلاتی در آینده دچار زوجه یا زوج نشود.

گذشته از این مسایل حقوقی مذکور، واقعا جامعه جوان ایرانی را چه شده است که این چنین طلاق رو به فزونی است و هنوز تزدواج نکرده به دنبال داشتن حق طلاق می باشند که البته با این شرایط جامعه امری عقلانی است.

به نظر ما گروه وکلای پارسای، مدت هاست که زنگ خطر به صدا درآمده است ...

وکیل خانواده 09122547699 – 44033677

 

منبع: مشکلات دادن حق طلاق به زن